top of page

Bier-Cocktailbar

Bier-cocktails zijn een spannende en verfrissende twist op traditionele cocktails. Ze combineren het robuuste en complexe karakter van (speciaal)bier met de smaken van sterke dranken, vers fruit en siropen, wat resulteert in een geheel nieuwe en unieke cocktailbeleving. Deze verrassende cocktails zijn veelzijdigheid en uniek  en zeker de moeite waard m te verkennen. Laat jezelf en je gasten verrassen door de wereld van bier-cocktails!

Een bier-cocktailbar huren voor jouw feest, beurs of evenement? Dan ben je bij Cocktail Moves aan het juiste adres. Wij verzorgen onze cocktailbars en onze bier-cocktailbars door heel Nederland en België, op allerlei soorten plekken en locaties. Van beurzen en congressen tot (bedrijfs-)feesten en privé-bijeenkomsten, niks is voor ons te gek. En op welke locatie en op wat voor evenement we ook staan, een ding is zeker: we maken de lekkerste (bier-)cocktails met een grote glimlach voor je klaar!

Bartender.jpg

Bier-cocktailbar huren

Espresso Stout-tini Guinness.jpg

Assortiment

Wij stellen voor u een leuk en divers menu samen van verschillende bier-cocktails en -mocktails, welke allemaal gemaakt worden met verschillende soorten (speciaal)bieren. Denk aan een spannende twist op de bekende ‘Espresso Martini’ met stoutbier, of een verfrissende bier-mojito met pilsener.

Wij adviseren een leuk menu met diverse bier-cocktails welke goed aansluiten bij jouw event en bij de wensen van jou en je gasten.

 

Heb je een speciale bier-cocktail in gedachten, of heb je een favoriet biertje die je graag eens zou willen proberen in een cocktail? Of heeft je feest een bepaalde kleur of een thema? Laat het ons dan zeker weten! Wij denken graag met u mee om een passend concept te bedenken wat goed aansluit bij jouw wensen!

Mobiele Bier-Cocktailbar

Wij maken de bier-cocktails met liefde en passie klaar bij jou op locatie. Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten en het verheffen van de standaard barervaring. Onze ervaren en enthousiaste bartenders maken de bier-cocktails met onze welbekende glimlach voor de gasten klaar.

Wij verzorgen alle benodigde ingrediënten en spullen. Van vers fruit tot de lekkerste spirits en (speciaal)bieren, zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken en rest jou niks anders dan te genieten van de sfeer, smaak en beleving van de bier-cocktailbar op uw feest of evenement.

cocktailbar-001.jpg

De bar

We hebben een collectie van leuke en diverse mobiele cocktailbars. Om het robuuste plaatje van de speciaal bier-cocktails compleet te maken hebben wij een toffe houten bar, die we leuk aankleden met houten blokken, zinken teilen en kratjes. Ga je toch liever voor het tropische sfeertje van de cocktailbar, dan past onze Caribische bar wellicht beter. Jij kiest zelf welke bar het beste aansluit bij jouw feest of evenement.

 

Weinig plaats? Je huurt bij ons al een mobiele cocktailbar vanaf 1 meter. Natuurlijk kunnen we dit uitbreiden tot een bar van 10 meter, alles is mogelijk!

Benieuwd wat we voor jouw feest of event kunnen betekenen? Vraag naar onze mogelijkheden of vraag gelijk je offerte aan.

Shaking, keep on smiling
ABN amro
Hutten
Nike
Arjan van Dijk
Albert Heijn
Microsoft
Mercedes benz
Rabobank

Waarom Cocktail Moves

 • Wij denken met je mee!

 • Beschikt over professioneel personeel met veel enthousiasme!

 • Maken van ieder feest een unieke beleving.

 • Full-service organisatie op het gebied van evenementen.

 • Beste prijs - kwaliteit verhouding.

 • Meer dan 800 bedrijven gingen je voor.

 • Bij jullie op locatie, door heel Nederland & België

Soort gelegenheden

Onze cocktailbars worden vaak geboekt voor:

 • Personeelsfeest / Bedrijfsfeest

 • Verjaardag / privéfeest

 • Bruiloft / huwelijk

 • Beurs / congres

 • Schoolfeest / Examenfeest

 • Festivals / Evenementen

bottom of page