top of page

Branding Cocktailbar

Bij ons draait maatwerk niet alleen om cocktails, maar om het creëren van onvergetelijke ervaringen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom gaan we graag de uitdaging aan om cocktails en/of mocktails te ontwerpen die perfect passen bij jullie visie. Of het nu gaat om het afstemmen van smaken of kleuren op producten, of het ontwerpen van cocktails die de visie van je bedrijf vastleggen, wij zijn er om met jou mee te denken zodat we samen tot een tof concept komen. Met creativiteit, precisie en aandacht voor detail, brengen we jullie ideeën tot leven in elke slok. Maak jouw brand onvergetelijk met maatwerk cocktails!

Een opvallende bar

Een cocktailbar die opvalt. Met jouw logo, slogan of bedrijfsnaam op de bar valt deze zeker op bij de gasten op een feest, beurs of ander evenement. Neem bijvoorbeeld een beurs: Wil je dat jouw bedrijf op een unieke en smakelijke manier opvalt tussen al die andere beursstands? Een cocktail- of mocktailbar bij jouw beursstand is de ideale ontmoetingsplaats voor interessante gesprekken met potentiële nieuwe klanten, relaties en/of andere bezoekers van een stand.

Danone Branding_edited.jpg
BarBranding PUMA zwarte bar_edited.jpg
Activation Heroes Barbranding Glenmorang
20230921_162439.jpg

In opdracht van Danone & Nutricia.

In opdracht van Puma Nederland.

In opdracht van Activation Heroes.

In opdracht van Parley.

Bar Branding

Een stand die opvalt en een brand dat bezoekers bij blijft! Dat is het doel van mocktails en/of cocktails serveren op een beurs. Breng je brand, logo, naam of slogan goed in zicht door het te laten drukken op onze White Led Bar of de Zwarte Bar. 

Branding Cocktails

Ook door de toevoeging van een (bedrijfs-)logo of merknaam op eetbaar papier aan een cocktail of mocktail valt je brand meer op. Bij beurzen, congressen of festivals lopen gasten langs veel verschillende stands. Door middel van een gebrande cocktails blijft een naam gegarandeerd hangen in het geheugen van de gast! Daarnaast geeft het een wauw-effect wat mensen graag vastleggen met hun camera en delen op social media!

Cocktail met Logo.jpg
Maatwerk cocktails.jpg
Cocktail Met Logo II.jpg

Het wauw-effect

Het creëren van een wauw-effect bij de bezoekers van jouw stand betekend een garantie dat je brand of product blijft hangen in het hoofd van je bezoekers. Daarnaast is het neerzetten van iets unieks en verrassends voor je gasten ook iets wat zij graag delen online! Zo bereikt je brand niet alleen de bezoekers, maar ook nog eens veel mensen online.

 

Dit ’wauw’ effect creëren we door iets neer te zetten wat bezoekers zelden of nog nooit eerder hebben gezien. Zo kunnen onze bartenders droogijs toevoegen aan de cocktails en mocktails. Door droogijs aan de drankjes toe te voegen geeft het een heel gaaf rokerig-effect, zonder dat dit de smaak van de cocktail beïnvloed!

Flavour Blaster

Met de flavour blaster blazen onze bartenders een rook bel op je cocktail! Deze bel blijft 1 à 2 minuten op de cocktail drijven voordat deze klapt. Wanneer deze klapt of door de gast kapot wordt geprikt komt er een heerlijke geur van de cocktail af! Met de flavour blaster creëer je nog meer show rondom de cocktailbar, en zal de cocktailbar gegarandeerd de aandacht trekken van alle gasten op de beurs!

Droogijs.jpg
Flavour Blaster.jpg
Flavourblaster PSV.jpg

Smoothies en vers fruit

Ook smoothies zijn een fantastische manier om meer bezoekers te trekken. Smoothies zijn een heerlijke en gezonde optie als je net eens wat anders wilt serveren dan een frisje of alcohol. Het is dan ook niet gek dat de vraag naar smoothies op evenementen de laatste tijd zo erg stijgt, want naast dat de smoothies heel gezond zijn smaken ze ook nog eens heerlijk!

In opdracht van Activation Heroes.

Benieuwd wat we voor jouw feest of event kunnen betekenen? Vraag naar onze mogelijkheden of vraag gelijk je offerte aan.

Shaking, keep on smiling
bottom of page